دوره تخصصی آموزش غذاهای رستورانی
با سرآشپز سجاد اشتری
تاریخ برگذاری :23-24-25 آبان ماه 1403
ساعت برگذاری: 9صبح الی 19
خانم ها و آقایان
شناخت انواع چاقو و کاربری آن
شناخت مواد اولیه
شناخت ظروف مخصوص
ادویه شناسی و تهیه ادویه خاص در حجم بالا
تخته کاری و اموزش انواع برش ها
آموزش سس های خاص مورد نیاز در تهیه غذا ها
آموزش تهیه غذا در حجم بالا و رستورانی
شامل :
انواع غذاهای سنتی
انواع خورش
انواع پلوها و چلو
انواع سوپ ها
انواع سوخاری
پخت انواع ماهی و میگو و.....
این دوره جزء استانداردهای سازمان فنی و حرفه ای می باشد . در صورت تمایل آزمون داده و مدرک بین المللی دریافت می کنید .
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
09102305137
***-********