آموزش فست فود، کافی شاپ، نان، تولید سوسیس کالباس
تاریخ : 1402/12/19
تقویم آموزشی آموزشگاه تخصصی آشپزی پارس
کارگاه های یک تا چهار روزه به صورت صفر تا صد صنعتی و حرفه ای از مبتدی تا پیشرفته جهت راه اندازی فست فود رستوران کافه باربیکیو نان فانتزی و فروشگاه تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری
آموزشگاه تخصصی آشپزی پارس شعبه شیراز و تهران
پارسفود
ویژه خانم ها و آقایان
✔کارگاه آموزشی باریستا ۴ روز متوالی
✔کارگاه تولید سوسیس و کالباس ژامبون و جرکی و انواع بیکن مدرس دکتر شرزه ۴ روز متوالی
✔کارگاه کیک های پولساز کافه کوکی و دسر ۲ روزه
✔کارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم خمیرهای لایه ای کروسان دانمارکی و خمیر ترش ۲ روزه
✔️کارگاه آموزشی خمیر هزارلا یکروزه
✔کارگاه آموزش فست فود برگر انواع سس و پیتزا
✔️آموزش پیتزا ایتالیایی سبک ناپولتین، سبک رومان، تکتیک های پولیش ، بیگا و...
✔️آموزش پیتزا آمریکایی سبک دیترویت، سبک نیویورکی، سبک شیکاگو و...
✔کارگاه آموزش کباب ملل و سنتی
✔کارگاه آموزش سوخاریkfc و استیک سایدیش و گارنیش
هر کارگاه یکروزه س
✔کارگاه آموزش غذاهای سنتی و رستورانی دو روزه
✔کارگاه آموزشی فینگرفود
به صورت حضوری
🔴کارگاه سالاد پاستا و صبحانه برانچ مختص کافه و رستوران به صورت غیرحضوری
🔴کارگاه اموزش ۲۲ سس خاص رستوران و فست فود باربیکیو غیرحضوری
🧿🧿🧿🧿
🌹با ارائه مدرک معتبر بین المللی جهت مهاجرت
❤❤❤❤
♦️آموزش، مشاوره راه اندازی رستوران و فست فود باربیکیو کافی شاپ نان فانتزی قنادی و فروشگاه تولید سوسیس و کالباس ژامبون و بیکن
در داخل و خارج از کشور
🎄🎄🎄🎄
تماس:
09177156687
دکتر شرزه
آموزشگاه تخصصی آشپزی پارس
پارسفود
❤مدیریت: دکتر شرزه
🎀شعبه شیراز خ ملاصدرا خ جمالی کوچه ۶ جنب پارکینگ عمومی ساختمان پارس ملاصدرا ط ۴ واحد ۲۵
🎀شعبه تهران خ ونک
تماس
09177156687
دکتر شرزه