باغ تالار تشریفات عقد عروسی نامزدی همایش وسمینار
تاریخ : 1402/05/29
چلو ایرانی (ساده و شوید)
کوبیده گوسفند و گوساله
جوجه(ماستی ،زعفرانی)
ژیگو بره با بادمجان
ماهی کفشک یا سالمون
خورشت فسنجان
نوشابه ، دلستر ، دوغ
سالاد فصل اندونزی پاستا
خورش ماست
دسر لوکس فرانسوی
✓ میوه : پنج مدل (شارژ تا پایان مراسم)
/// آبمیوه طبیعی شارژ تا پایان مجلس
✓ سرو نوشیدنی گرم (چای . کافی میکس . شکلات تلخ . نبات . قند )
✓ شیرینی تر و تارت فرانسوی(شارژ تا پایان مراسم)
✔️دکور و دیزاین
جایگاه عروس و داماد با گل آرایی
دیزاین ورودی با میز استیل یا باکیس چوبی
گل آرایی میز مهمان
شمع آرایی جایگاه
شمع آرایی میز مهمان
شمع آرایی ورودی
ولکام نت ورودی با استند یا میز ولکام
دستمال سرو پارچه ای
کارت ولکام میز مهمان
✔️ موزیک
دیجی یا بند زنده با سیستم صوت و نور حرفه ای
✔️ تیم پذیرایی
مهماندار با لباس فرم (به ازای هر ۱۵نفر مهمان یک نفر)
پارکبان
✔️ملزومات مصرفی
✔️مراسم استقبال پیانو ویلن یا دف و گلریزان
✔️آتش بازی ورودی . آتش بازی و مه سرد تانگو
غذا : رستوران هتل اسپادانا
شیرینی :نیوشا
دیجی : دیدار
دسر و سالاد :